Over John Wessels

John Wessels heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Sinds 1995 is hij advocaat in Zwijndrecht. Als advocaat heeft hij zich toegelegd op Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Strafrecht. John heeft na zijn opleiding Advocatuur het postacademisch onderwijs arbeidsrecht  (PALA en PALAII) voltooid, waardoor hij specialist is op het gebied van Arbeidsrecht. Ook is hij specialist strafrecht na het afronden van de Opleiding Specialisatie Strafrecht.

Hij is lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)  en de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA).

Als maatschappelijk betrokken persoon is hij lid van verschillende verenigingen en commissies in Zwijndrecht en omgeving.

Kwaliteit en passie

Wessels Advocatuur is gevestigd aan de Burgemeester de Bruïnelaan 25 te Zwijndrecht. Al meer dan 25 jaar is mr. J.M.C. (John) Wessels werkzaam als advocaat.

Ons kantoor staat voor kwaliteit en passie. Betrokken bij uw zaak maken we een eerlijke inschatting van de kansen en mogelijkheden. We doen ons uiterste best om voor u het maximale resultaat te behalen.

Wessels Advocatuur werkt op basis van een uurtarief. Het is mogelijk vooraf een prijsafspraak te maken. Ook zaken op basis van een toevoeging verleend door de Raad voor Rechtsbijstand, gefinancierde rechtsbijstand, worden door ons kantoor behandeld.

© Copyright - Welkom bij Wessels Advocatuur